SoftLayer

Discuss our WHMCS modules and everything associated with them.

SoftLayer

Postby cloudservers » 26th June 2014, 4:02 pm

Hello,

I've tested the SoftLayer Module and I want to know if will you include in the next release the virtual servers? :idea:

Cheers!
Victor

:idea:
cloudservers
 
Posts: 1
Joined: 26th June 2014, 3:59 pm

Re: SoftLayer

Postby Piotr » 27th June 2014, 10:20 am

Hello,

This would require creating a completely separate module.
Currently we are not planning to create it, but you can share your idea at 'Ideas For Modules & Requests' section.
The more votes, the greater chance that we will create and officially release the module.
Piotr Dołęga
ModulesGarden CMO
Website Admin
ModulesGarden - Unique Approach To Custom Software Development Services & High-End Modules
User avatar
Piotr
Site Admin
 
Posts: 615
Joined: 14th June 2012, 10:19 am
Location: Poland

Re: SoftLayer

Postby Piotr » 27th June 2014, 12:26 pm

Updating current module would be possible too and according to SoftLayer documentation it should work well for both Bare Metal Servers and Virtual Servers.
Piotr Dołęga
ModulesGarden CMO
Website Admin
ModulesGarden - Unique Approach To Custom Software Development Services & High-End Modules
User avatar
Piotr
Site Admin
 
Posts: 615
Joined: 14th June 2012, 10:19 am
Location: Poland

Re: SoftLayer

Postby DougK94 » 7th July 2014, 3:54 am

I am using the trial version, looks very good. I am seriously considering purchasing this.

The main thing I do not like about it, is the API username and password is displayed to the customer. I would rather that info no be displayed. I usually will display the root username and password along with any control panel user/password along with a login link to the control panel.
DougK94
 
Posts: 1
Joined: 5th July 2014, 11:42 pm

Re: SoftLayer

Postby Piotr » 11th July 2014, 10:50 am

Hello,

Maybe I am wrong but I don't see where our module displays to customers details regarding API username and password.
Such details are visible to admin only. Please take a look at the screenshot of client area:

Can you show me, where mentioned details are displayed? Screenshot will help for sure.
We will verify this immediately.
Piotr Dołęga
ModulesGarden CMO
Website Admin
ModulesGarden - Unique Approach To Custom Software Development Services & High-End Modules
User avatar
Piotr
Site Admin
 
Posts: 615
Joined: 14th June 2012, 10:19 am
Location: Poland

Re: SoftLayer

Postby Piotr » 11th July 2014, 11:03 am

Alright, I know where the problem is.
Custom templates might cause this trouble.

We will release quick update of module that will prevent values of those fields to be displayed + instructions how to manually remove these fields. Nevertheless values won't be accessible nor visible anymore once we update the module.

Thank you for pointing this out.
Piotr Dołęga
ModulesGarden CMO
Website Admin
ModulesGarden - Unique Approach To Custom Software Development Services & High-End Modules
User avatar
Piotr
Site Admin
 
Posts: 615
Joined: 14th June 2012, 10:19 am
Location: Poland

Re: SoftLayer

Postby Piotr » 11th July 2014, 4:04 pm

Version 1.0.1 has been released. You can download it from the client area. Problem has been solved for good.

Please also visit our Wiki for more details.
Piotr Dołęga
ModulesGarden CMO
Website Admin
ModulesGarden - Unique Approach To Custom Software Development Services & High-End Modules
User avatar
Piotr
Site Admin
 
Posts: 615
Joined: 14th June 2012, 10:19 am
Location: Poland


Return to WHMCS Modules

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron