CRM - Email Send Error

Discuss our WHMCS modules and everything associated with them.

CRM - Email Send Error

Postby bemerson » 26th March 2016, 7:12 am

Hi There,

I have installed the CRM module, but when I go to send an email to a contact, I receive the following error, and no email is sent:

Error!
Undefined index: debug

Any ideas?
bemerson
 
Posts: 1
Joined: 26th March 2016, 7:06 am

Re: CRM - Email Send Error

Postby Joanna » 29th March 2016, 10:21 am

Please activate the debug mode in Setup→General Settings→Other tab to see what functions are failing. Afterwards, it will be best if you open a ticket to our Support Team and provide the additional data logs in it - with these, our specialist will be able to help you and eliminate the issue promptly.
Joanna Byjoś
ModulesGarden Sales & Marketing Team Leader
Site Admin
ModulesGarden - Unique Approach To Custom Software Development Services & High-End Modules
User avatar
Joanna
Site Admin
 
Posts: 270
Joined: 23rd October 2014, 10:00 am
Location: Poland

Re: CRM - Email Send Error

Postby uteachme » 15th April 2016, 2:46 am

Hi Joanna,

Did you resolve this issue for "bemerson"?

As I am having the exact same issue.
uteachme
 
Posts: 11
Joined: 15th April 2016, 2:19 am

Re: CRM - Email Send Error

Postby Joanna » 15th April 2016, 11:28 am

Hi there,

The cause of issue may vary in different environments, so it will be best if you follow the same suggestion as provided above. Once you open a ticket, we will help you eliminate the problem in the shortest possible timescale.
Joanna Byjoś
ModulesGarden Sales & Marketing Team Leader
Site Admin
ModulesGarden - Unique Approach To Custom Software Development Services & High-End Modules
User avatar
Joanna
Site Admin
 
Posts: 270
Joined: 23rd October 2014, 10:00 am
Location: Poland


Return to WHMCS Modules

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

cron