Console and firewalled proxmox

Discuss our WHMCS modules and everything associated with them.

Console and firewalled proxmox

Postby 4Dimensions » 4th September 2013, 8:32 pm

Hi All,

Compliments on this new module. Works well, nicely priced and easy installed.
I've got it up in running within a hour!

The only issue i ran into is that our proxmox cluster is behind an firewall so my customers can't reach the proxmox server itself. For the WHMCS application i've created an firewall rule. This is fine for most of the features but not for the console.
The console applet directly connects to the VNC port on the proxmox server.

Are you planning to offer a feature to tunnel this traffic via the WHMCS application.

For now this is a really great improvement for my customers, but it would be really great if we can offer them console access as well.
4Dimensions
 
Posts: 1
Joined: 4th September 2013, 8:23 pm

Re: Console and firewalled proxmox

Postby Piotr » 5th September 2013, 10:27 am

Hi,

Thank you for the feedback. I am very glad to read that you are satisfied with our module.
This is not an end, even better and improved version with new features is about to come in the next week, version 1.1 :)

The problem you described is very specific and solving it would require a significant time of work.
At the moment I don't expect this to be solved in the upcoming version 1.1.
All I can propose at the moment is a custom software development. Task is feasible but it is not as easy to perform as it seems.
Piotr Dołęga
ModulesGarden CMO
Website Admin
ModulesGarden - Unique Approach To Custom Software Development Services & High-End Modules
User avatar
Piotr
Site Admin
 
Posts: 615
Joined: 14th June 2012, 10:19 am
Location: Poland

Re: Console and firewalled proxmox

Postby FcbInfo » 15th September 2013, 10:33 am

I believe this is not firewall problem.

Look, if you are logged in on whmcs as Admin, and click in "login as client", then on the client area, you are able to access console, but if you logout from admin, and login as normal client, you can't access the console.

Maybe a little fix on php code to put this working =)
FcbInfo
 
Posts: 4
Joined: 3rd September 2013, 8:49 pm

Re: Console and firewalled proxmox

Postby Piotr » 16th September 2013, 10:42 am

Hi,

We fixed the problem :) Version 1.1 is nearly ready and will be released in this week I think.
Piotr Dołęga
ModulesGarden CMO
Website Admin
ModulesGarden - Unique Approach To Custom Software Development Services & High-End Modules
User avatar
Piotr
Site Admin
 
Posts: 615
Joined: 14th June 2012, 10:19 am
Location: Poland


Return to WHMCS Modules

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron